NBA

Στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Αλ Χόρφορντ, μαζί με τον... Βασίλιε Μίτσιτς

Ο Χόρφορντ ντριμπλάρει υπό την πίεση του Σμαρτ σε αγώνα στη "φούσκα" του ΝΒΑ
Ο Χόρφορντ ντριμπλάρει υπό την πίεση του Σμαρτ KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Στους Θάντερ μετακομίζει ο Αλ Χόρφορντ, καθώς οι Σίξερς τον παραχώρησαν μαζί με ένα draft pick πρώτου και ένα draft pick δεύτερου γύρου για να πάρον τον Ντάνι Γκριν. Στην Οκλαχόμα Σίτι και ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Ανάβει η βραδιά, καθώς δυόμιση ώρες πριν από το NBA Draft 2020 οι Σίξερς έστειλαν τον Αλ Χόρφορντ στους Θάντερ μαζί με ένα draft pick πρώτου και ένα draft pick δεύτερου γύρου για να πάρουν τον Ντάνι Γκριν!

Σημείωση: Ο Ντάνι Γκριν δεν έχει καταλήξει ακόμη στην Οκλαχόμα Σίτι, είναι όμως μέρος της ανταλλαγής που θα στείλει τον Ντένις Σρούντερ στους Λος Άντζελες Λέικερς το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι Θάντερ πήραν το 18ο draft pick πρώτου γύρου για τα επόμενα επτά χρόνια και θα χρησιμοποιήσουν τον Χόρφορντ στην βασική τους πεντάδα, αλλά και στον ρόλο του δασκάλου για το νεανικό ρόστερ που θα έχουν στη διάρκεια της σεζόν 2020/21.

Ο έμπειρος ψηλός έχει συμβόλαιο 81 εκατομμυρίων δολαρίων έως το καλοκαίρι του 2023. Μαζί με τον Χόρφορντ η ομάδα του Σαμ Πρέστι πήρε και τα δικαιώματα του Βασίλιε Μίτσιτς που φαίνεται πως το επόμενο καλοκαίρι θα κάνει το άλμα για το ΝΒΑ.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ