ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό η Ρεάλ

Στον τελικό η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο της Σαραγόσα με 98-66 και προκρίθηκε στον τελικό του Copa Del Rey.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη απέναντι στη Σαραγόσα με 98-66 και πήρε το πρώτο "εισιτήριο" για τον τελικό του Copa Del Rey.

Η Βασίλισσα επέβαλε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό της και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 22-15 για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, ενώ με την έναρξη της δεύτερης περιόδου η Ρεάλ ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση της. Έτσι, το ημίχρονο του αγώνα έκλεισε στο 54-37 για την παρέα του Γιάννη Μπορούση. Ο Ρούντι Φερνάντεθ ανέβαζε τον ρυθμό συνεχώς στο ματς και ο Νίκολα Μίροτιτς τελείωσε τις φάσεις για τον σύλλογο της Μαδρίτης.

Στην τρίτη περίοδο, τα πράγματα δεν άλλαξαν. Η Ρεάλ Μαδρίτης διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει το δεκάλεπτο με 77-50. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο στα τελευταία δέκα λεπτά του ματς, συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, φτάνοντας τελικά στο θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με πρόκριση στον τελικό του Copa Del Rey με 98-66.

Από τη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 15 πόντους. Ο Γιάννης Μπουρούσης τελείωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από την Σαραόγσα, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι είχε 19 πόντους και ο Ρούντεζ 11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ