ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Στον αέρα η μετακόμιση του Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Ο Μπογκντάνοβιτς με τα χρώματα των Σακραμέντο Κινγκς σε στιγμιότυπο από αγώνα στη "φούσκα" του ΝΒΑ
Ο Μπογκντάνοβιτς σε στιγμιότυπο από αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς στη "φούσκα" του ΝΒΑ AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Τεράστιο πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει στη μετακόμιση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς, καθώς ο Σαμ Άμικ του Athletic υποστηρίζει ότι ο Σέρβος δεν συμφώνησε ποτέ με την ομάδα του Μιλγουόκι.

Και ξαφνικά, η μεταγραφή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς, βρίσκεται στον αέρα! Για την ακρίβεια, είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, η παραχώρηση των Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ντι Τζέι Γουίλσον, Ερσάν Ιλιασόβα στους Σακραμέντο Κινγς δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς ο 28χρονος Σέρβος περιφερειακός λέγεται πως δεν έχει συμφωνία με την ομάδα του Μιλγουόκι αν και κορυφαίοι insiders των ΗΠΑ θεώρησαν ότι το deal είχε κλείσει.

"Δεν συμφώνησε ποτέ να πάει στους Μπακς και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Σημαντικός παράγοντας των Κινγκς υποστηρίζει ότι στη συμφωνία υπάρχουν πλέον ζητήματα και το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο" αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαμ Άμικ στο Athletic.

Θυμίζουμε ότι ο Μπογκντάνοβιτς θα μετακόμιζε στους Μπακς μέσω sign-and-trade και με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας αντί 14.5 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Σύμφωνα με νεότερη πληροφορία του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Σέρβος θα βγει στην αγορά ως restricted free agent, με τους Κινγκς να κρατούν τα δικαιώματά του και ισοφαρίζοντας κάποια πρόταση να έχουν το δικαίωμα να τον κρατήσουν.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ