ΑΡΗΣ

Stoiximan Basket League: Ποινή μίας αγωνιστικής στον Ντε Σόουζα του Άρη για τη φάση με τον Λαρεντζάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό

Stoiximan Basket League: Ποινή μίας αγωνιστικής στον Ντε Σόουζα του Άρη για τη φάση με τον Λαρεντζάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME

Ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Σίλβιο Ντε Σόουζα του Άρη, έπειτα από την αποβολή του στο ματς με τον Ολυμπιακό, λόγω της αψιμαχίας του με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Σίλβιο Ντε Σόουζα, ο οποίος αποβλήθηκε από το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, έπειτα από την αψιμαχία που είχε με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα 9'24" πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο γκαρντ των ερυθρόλευκων έσπρωξε τον ψηλό από την Ανγκόλα, ο οποίος γύρισε και τον χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο. Τελικά και οι δύο συγκρατήθηκαν από τους συμπαίκτες τους, με τους διαιτητές να εξετάζουν το replay και να αποφασίζουν την αποβολή του Ντε Σόουζα.

Ως εκ τούτου, ο Ντε Σόουζα δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πάτρας (6/1, 19:00) για τη 13η στροφή του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ