STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Ο Τρέβορ Τόμπσον αναδείχθηκε MVP της 20ής αγωνιστικής

Stoiximan Basket League: Ο Τρέβορ Τόμπσον αναδείχθηκε MVP της 20ής αγωνιστικής
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πολυτιμότερος παίκτης της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Basket League αναδείχθηκε ο Τρέβορ Τόμπσον για την εμφάνισή του στη νίκη του Περιστερίου bwin επί του Άρη με 74-63.

Ο Τρέβορ Τόμπσον ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Περιστερίου bwin στη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας με 74-63, ενώ αναδείχθηκε MVP της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός σκόραρε 14 πόντους (6/8 δίποντα, 2/2 βολές), ενώ άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με τα 8 ριμπάουντ που κατέβασε. Συγκέντρωσε 26 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, που αποτελούν την καλύτερη επίδοση παίκτη νικήτριας ομάδας στην αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο Τρέβορ Τόμπσον γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Περιστερίου bwin που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week την φετινή σεζόν.

Είχε προηγηθεί ο Τζο Ράγκλαντ την 16η Εβδομάδα της Stoiximan Basket League στην νίκη των «κυανοκίτρινων» επί του Αμαρουσίου (95-72) με 38 βαθμούς στο ranking, 19 πόντους και 12 ασίστ. Ο 30χρονος ύψους 2μ.13 Τρέβορ Τόμπσον στη νίκη του Περιστερίου bwin στην Πάτρα επί του Απόλλων Carna συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων των αναμετρήσεων του προηγούμενου διημέρου για την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Αμερικανός σέντερ πέτυχε 14 πόντους με 2/2 βολές και 6/8 δίποντα, πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, 4 φάουλ και κέρδισε ένα φάουλ σε 17’ και 35’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ