STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Κλείδωσε η πεντάδα της regular season

Ο Γιαννόπουλος απέναντι στον Μακ στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιαννόπουλος απέναντι στον Μακ EUROKINISSI

Η νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Προμηθέα κλείδωσε τις θέσεις στην πρώτη πεντάδα της regular season. Στη δεύτερη θέση το Λαύριο, μάχη για τα τελευταία εισιτήρια εν όψει των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιβλήθηκε εύκολα του Προμηθέα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και οριστικοποίησε την εικόνα της τετράδας στη regular season, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την τελευταία αγωνιστική, τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, το Λαύριο θα τερματίσει ακριβώς πίσω από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον Προμηθέα να περιορίζεται στην τρίτη θέση και την ΑΕΚ στην τέταρτη. Δεδομένου μάλιστα πως εδώ και αρκετές ημέρες ξέρουμε την ομάδα που θα υποβιβαστεί (βλ. Μεσολόγγι) όλο το ενδιαφέρον για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής εστιάζεται στις ομάδες που θα κλείσουν την οκτάδα.

Θυμίζουμε ότι πριν από αυτά, την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου, το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα, σε αγώνα που επαναλαμβάνεται κατόπιν σχετικής απόφασης του ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά πώς έχει η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Basket League, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της regular season:

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 40 19-2
Λαύριο 37 16-5
Προμηθέας 36 15-6
ΑΕΚ 35 14-7
ΠΑΟΚ 33 12-9
Κολοσσός 29 8-13
Περιστέρι 29 9-11
Άρης 28 7-14
Ιωνικός 28 7-14
Ηρακλής 28 7-14
Λάρισα 26 6-14
Μεσολόγγι 26 5-16

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΥΡΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΡΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ