STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το ΑΣΕΑΔ διέταξε επανάληψη του αγώνα Περιστέρι - Λάρισα

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου EUROKINISSI

Δεκτή έκανε την ένσταση της Λάρισας το ΑΣΕΑΔ, για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League απέναντι στο Περιστέρι και το ματς αναμένεται να επαναληφθεί.

Η ΚΑΕ Λάρισα είχε κάνει ένσταση για μια φάση που έγινε 13" πριν από το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησής της με το Περιστέρι (82-78) στις 19 Δεκεμβρίου του 2020, με την βολή του Βασιλόπουλου να μετρά για δύο πόντους λόγω παρεμβολής του Γουέμπ.

Το ΑΣΕΑΔ λοιπόν με απόφασή του, διέταξε επανάληψη του αγώνα μετά από περίπου τέσσερις μήνες και η διοργανώτρια αρχή πλέον καλείται να χωρέσει ένα ακόμη ματς στο καλεντάρι της, με την κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League να ολοκληρώνεται την Μεγάλη Τετάρτη (28/4).

Όταν λοιπόν αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, η Λάρισα με νίκη θα έχει ελπίδες για την πρόκριση στα playoffs. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με διαφοροποιημένα ρόστερ σε σχέση με το παιχνίδι του Δεκεμβρίου, στους πάγκους τους θα βρίσκονται και άλλοι προπονητές, αφού ο Πεδουλάκης αποχώρησε και ήρθε ο Μανωλόπουλος, όπως και ο Τζήμας για την Λάρισα, καθώς τώρα στην θέση του βρίσκεται ο Παπανικολόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ