STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Stoiximan Basket League: Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη
PRINTSCREEN

Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της Stoiximan Basket League πριν από την έναρξη των αγώνων της 12ης αγωνιστικής, στη μνήμη του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Ενός λεπτού σιγή τηρήρθηκε πριν από το τζάμπολ των αγώνων του Σαββάτου (30/12) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ θέλησε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος απεβίωσε (27/12) μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο, ύστερα από βαρύ χτύπημα που δέχθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το θεσμό του League Cup.

"Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και του προέδρου του, κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλος στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε το παν να είναι το τελευταίο θύμα του παραλογισμού", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΕΣΑΚΕ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ