STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Αναβλήθηκε το Λάρισα - Άρης λόγω κορονοϊού

Stoiximan Basket League: Αναβλήθηκε το Λάρισα - Άρης λόγω κορονοϊού
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και τον Άρη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (2/1) λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Το προγραμματισμένο παιχνίδι ανάμεσα στη Λάρισα και τον Άρη για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο κορονοϊός έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τις ομάδες καθώς μετά από το Ολυμπιακός - Ιωνικός για την ίδια αγωνιστική, αναβλήθηκε ακόμα μία αναμέτρηση που θα διεξαγόταν την ίδια ημέρα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Λάρισα-Άρης, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Λάρισας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ