ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε και ο αγώνας με τον Ιωνικό

Ο Ντόρσεϊ στο Κύπελλο με τον Ιωνικό
Ο Ντόρσεϊ στο Κύπελλο με τον Ιωνικό PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Τα κρούσματα κορονοϊού στον Ολυμπιακό είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί - όπως αναμενόταν - και ο αγώνας με τον Ιωνικό για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League μετά από αυτόν με την ΤΣΣΚΑ για την EuroLeague.

Ο αγώνας Ολυμπιακός - Ιωνικός για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League που ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Ιανουαριου αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους "ερυθρόλευκους", σε μία αναμενόμενη απόφαση.

Λίγες στιγμές μετά την γνωστοποίηση ότι αναβλήθηκε ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ για την EuroLeague, οι "ερυθρόλευκοι" ενημερώθηκαν ότι αναβλήθηκε και ο αγώνας με τους Νικαιώτες, αφού έχουν πλέον 7 κρούσματα κορονοϊού. Βάσει κανονισμών, απαιτούνται τουλάχιστον 4 κρούσματα για να αναβληθεί ένας αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πλέον αυτό που μένει είναι να οριστεί μία νέα ημερομηνία για το συγκεκριμένο παιχνιδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός-Ιωνικός Βasket, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ