ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Stoiximan Basket League: Αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη η 15η αγωνιστική

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με μπλουζάκι "Μη με χτυπάτε άλλο" στη μνήμη του Άλκη Καμπανού στο Άρης - Ολυμπιακός
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με μπλουζάκι "Μη με χτυπάτε άλλο" στη μνήμη του Άλκη Καμπανού στο Άρης - Ολυμπιακός INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι η 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League είναι αφιερωμένη στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με τις ομάδες να προχωρούν σε όμορφες κινήσεις για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο ΕΣΑΚΕ, καθώς αφιερώνει τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά και την εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Οι αρχικές πεντάδες θα μπαίνουν στο γήπεδο με τα τελευταία λόγια του Άλκη "Σας Παρακαλώ Μη Με Χτυπάτε Άλλο", ενώ τα παιχνίδια θα διακοπούν στο 19ο λεπτό, όπου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα αναπαράγεται ένα led βίντεο στη μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια τελετουργικά συνέβησαν και στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι δύο ομάδες φόρεσαν μπλουζάκια με τα τελευταία λόγια του Άλκη, όπως και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: "Ο ΕΣΑΚΕ αφιερώνει την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού και στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας εντός και εκτός των γηπέδων.

Με την ευχή ο 19χρονος Άλκη Καμπανός να είναι το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις σε όλους τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος και στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ηρακλής που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου:

Στην παρουσίαση των πεντάδων οι 10 παίκτες θα κρατήσουν πανό με τα τελευταία λόγια του Άλκη («Σας Παρακαλώ Μη Με Χτυπάτε Άλλο»).

Οι αγώνες θα διακοπούν στο 19ο λεπτό και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Κατά τη διάρκεια του 1’ λεπτού σιγής, θα αναπαράγετε στα led video στη μνήμη του Άλκη".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ