ΠΑΟΚ

Στο σημείο μηδέν

Στο σημείο μηδέν
Βιολίδης

Ναυάγησε οριστικά το ενδιαφέρον του Αθηναίου επιχειρηματία για αγορά της ΚΑΕ σύμφωνα με τον κ. Βιολίδη

Η σημερινή εξέλιξη για το οριστικό ναυάγιο όσον αφορά το ενδιαφέρον του κοινοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης, που όπως είναι γνωστό είχε αναλάβει τις επαφές.
" Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι, από την περασμένη Τετάρτη, όταν και έπαψα να είμαι εγγυητής μίας συγκεκριμένης προσπάθειας για εξεύρεση λύσης για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι υποψήφιοι επενδυτές απέσυραν -πλέον και οριστικά- το ενδιαφέρον τους".

"Δηλώνω ότι θα συμπαρασταθώ σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε έκανα πάντα. Ελπίζω αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ να μπει πάνω από όλου μας

", αναφέρει η γραπτή του δήλωση.

Όπως γίνεται κατανοητό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιστρέφει σε μηδενική βάση στην αναζήτηση διοικητικής λύσης και όπως όλα δείχνουν το πιο πιθανό στην μεθαυριανή γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, αυτή που αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας της εμφάνισης του ενδιαφέροντος του Αθηναίου επιχειρηματία, με το πιο πιθανό είναι να προκύψει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Στη Θεσσαλονίκη ο Στογιάκοβιτς
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πέτζα Στογιάκοβιτς που επέστρεψε από τη Νέα Ορλεάνη. Ο Σερβοέλληνας άσος που έφτασε κουρασμένος από το ταξίδι είκοσι ωρών δεν ήταν ενημερωμένος για τις εξελίξεις στην ΚΑΕ, στην οποία δεν είναι διατεθειμένος να ανακατευθεί τουλάχιστον όχι όσο συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στο ΝΒΑ.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ