EUROLEAGUE

Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε ο Μάικ Μπράουν, coach της χρονιάς στο NBA, για χάρη του Βεζένκοβ

Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε ο Μάικ Μπράουν, coach της χρονιάς στο NBA, για χάρη του Βεζένκοβ
2022 AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Στην Ελλάδα για το μεγάλο Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς και coach of the year στο NBA, Μάικ Μπράουν.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Τρίτης (9/5) για το Game 5 της σειράς των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ανάμεσα στο πλήθος θα βρίσκεται και ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο NBA.

Ο Μάικ Μπράουν θέλει να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση, για χάρη του Σάσα Βεζένκοβ τον οποίο οι Σακραμέντο Κινγκς παρακολουθούν εδώ και έναν χρόνο. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από εννέα μήνες, καθώς είχε δει και αγώνες του EuroBasket, με το SPORT24 να τον συναντάει στο Μιλάνο και να συζητάει μαζί του για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θυμίζουμε πως οι Κινγκς απέκτησαν το καλοκαίρι του 2022 τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ, που αν θέλει να παίξει στο NBA, θα πρέπει να το κάνει με την ομάδα του Σακραμέντο. Εκτός κι αν αυτή ανταλλάξει τα draft rights του.

TAGS EUROLEAGUE NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ