ΓΑΛΛΙΑ

Στο Philippe Chatriet του Roland Garros τα Game 3 και 4 των τελικών της Μετροπολιτάν με τη Μονακό

Στο Philippe Chatriet του Roland Garros τα Game 3 και 4 των τελικών της Μετροπολιτάν με τη Μονακό

Στο Philippe Chatriet του Roland Garros θα υποδεχτεί η Μετροπολιτάν τη Μονακό για το Game 3 και το Game 4 (αν και εφόσον αυτό χρειαστεί) των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος

Στην επιλογή του θρυλικού Philippe Chatriet του Roland Garros κατέληξαν η Μετροπολιτάν και η LNB για τη διεξαγωγή του Game 3 και του Game 4 (αν και εφόσον αυτό χρειαστεί, αφού ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες) των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Μονακό.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, η Μετροπολιτάν έψαχνε ένα μεγαλύτερο γήπεδο από το δικό της για τις τελευταίες παραστάσεις του Βικτόρ Γουεμπανιαμά στη Γαλλία, πριν τη μετακόμισή του στο NBA, μιας και Palais des Sports Marcel Cerdan του Παρισιού μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 2.814 άτομα.

Ως εκ τούτου, προκρίθηκε η επιλογή του κεντρικού court του Roland Garros, μιας και εκεί κλείνει η οροφή και έχει ήδη διεξαχθεί φέτος ένας αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στη Μετροπολιτάν και την Μπουργκ. Θυμίζουμε ότι ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος στις 15 Ιουνίου και ο τέταρτος για τις 17 του ίδιου μήνα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ