ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο Ιβανώφειο ο Πιλαφίδης

Στο Ιβανώφειο ο Πιλαφίδης
Πιλαφίδης INTIME SPORTS

Μία βόλτα από το Ιβανώφειο πέρασε ο Κώστας Πιλαφίδης, για να ρίξει μια ματιά, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ερωτηματικό παραμένει η παραμονή των Πέτροβιτς, Καραποστόλου και Λαμπρόπουλου.

Ξεκίνημα εβδομάδας και ο Κώστας Πιλαφίδης βρέθηκε από το πρωί στο Ιβανώφειο παίρνοντας μία πρώτη γεύση για την τάξη πραγμάτων που επικρατεί στον Ηρακλή εφτά χρόνια μετά την επιστροφή του.

Αν ήταν κάτι που σίγουρα διαπίστωσε ο έμπειρος τεχνικός του «Γηραιού» αυτό είναι ότι τον περιμένει πάρα πολύ δουλειά στην δημιουργία του ρόστερ της νέας ομάδας.

Κάτι που ο Πιλαφίδης είναι σίγουρο ότι το γνώριζε και είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να δικαιώσει όλους εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν για την συγκεκριμένη θέση.

Σχετικά πάντως με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά παραμένει ερωτηματικό η παραμονή τους και πιο συγκεκριμένα για τους Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, Σωτήρη Καραποστόλου και Φώτη Λαμπρόπουλο.

Με τον πρώτο αν δεν υπάρξει συμφωνία σε πρόταση μείωσης στο υπάρχον συμβόλαιο ύψους 130.000 ευρώ δύσκολα να μείνει, με τον εκπρόσωπο του δεύτερου είναι να υπάρξει επαφή το αργότερο μέχρι αύριο ενώ όσον αφορά τον τρίτο δεν αποκλείεται και να έχει αποτελέσει ήδη παρελθόν.

Όπως και να έχει ο Πιλαφίδης θα χρειαστεί να αναζητήσει τους σίγουρους τρεις ξένους και τρεις κοινοτικούς και παράλληλα ότι μπορεί να προσθέσει στο ενεργητικό του από την ελληνική αγορά βάση του μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ