ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Στο δρόμο για το Repeat: Το SPORT24 γύρισε στον τόπο του "εγκλήματος" για τους Μπακς και τον Αντετοκούνμπο

Στο δρόμο για το Repeat: Το SPORT24 γύρισε στον τόπο του "εγκλήματος" για τους Μπακς και τον Αντετοκούνμπο

Η σεζόν 2021/22 ανοίγει εκεί που ολοκληρώθηκε η περσινή, στο Μιλγουόκι. Το SPORT24 και ο Χάρης Σταύρου βρίσκονται στις ΗΠΑ για να δουν τα δαχτυλίδια των Αντετοκούνμπο, να καλύψουν τους αγώνες των Μπακς με τους Μάβερικς και τους Νετς και να ανοίξουν τον δρόμο για το repeat.

Τρεις μήνες μετά από την ιστορική βραδιά της 20ης Ιουλίου, 87 ημέρες μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς και την 50άρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 6 των NBA Finals απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, το SPORT24 επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος.

Και επέστρεψε όχι μόνο για το αποψινό πέμπτο και τελευταίο ματς της preseason με τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς και του Κρίσταπς Πορζίνγκις, ούτε μόνο για την opening night με τους Μπρούκλιν Νετς των Τζέιμς Χάρντεν - Κέβιν Ντουράντ, αλλά για να περπατήσει στον δρόμο του repeat, για να ξεκινήσει μια σεζόν στην οποία τα Ελάφια έχουν στόχο να βελτιωθούν, να παίξουν ακόμη καλύτερο μπάσκετ και να κάνουν το back-to-back απέναντι σε καλές, εξαιρετικές και μερικές υπερομάδες.

Εδώ που οι Μπακς έκαναν το 3/3 στους τελικούς της περασμένης σεζόν, εδώ που ο χειμώνας πλησιάζει και θα είναι όπως πάντα βαρύς, το SPORT24 βρίσκεται για να σας μεταφέρει όμορφες εικόνες, δηλώσεις, ιστορίες από τους αγώνες των επόμενων ημερών. Και ελπίζει να βρίσκεται και στη συνέχεια της χρονιάς και στους NBA Finals για χάρη του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και του Γιώργου Καλαϊτζάκη που ζει το όνειρό του μετά από την επιλογή του στο NBA Draft.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ βλέπει το απουσιολόγιό του να αδειάζει μέρα με την ημέρα και με δεδομένο ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 19/10 (ξημερώματα 20ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα), η λογική λέει πως θα αντιμετωπισει το αποψινό ματς με τους Μάβερικς σαν έναν αγώνα κανονικής περιόδου. Χρόνος για ξεκούραση υπάρχει, οπότε η μάχη του Γιάννη με τον Λούκα, του Αντετοκούνμπο με τον Ντόντσιτς, θα είναι το ιδανικό ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο με τους Μπρούκλιν Νετς.

Όταν ο Giannis παρέδωσε το τρόπαιο του ΝΒΑ στον Χάρη Σταύρου:

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ