ΕΟΚ

Στις 12:00 η συνέντευξη Τύπου του Λιόλιου για την Εθνική και το πλάνο διοίκησής του

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Συνέντευξη προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα παραχωρήσει την Τρίτη (28/9) στις 12 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα αναφορικά με την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και της Εθνικής ομάδας.

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και την Εθνικής ομάδας αναμένεται να δώσει σήμερα το μεσημέρι στις 12 ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο ΟΑΚΑ.

Μετά από την διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μετά την εκλογή του, ο Λιόλιος θα δώσει απαντήσεις για καίρια θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ ανάμεσά τους και το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ανδρών αλλά και τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα για τα παράθυρα της FIBA.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου, ο Δημήτρης Ιτούδης είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών στο Eurobasket 2022, με την ΤΣΣΚΑ πάντως προς το παρόν να μην έχει δώσει το ΟΚ.

Το πλάνο που υπάρχει ωστόσο θέλει τον Στέφανο Δέδα να αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ στο Eurobasket 2022, δίνοντας μία συνέχεια στην φιλοσοφία που θέλει να χτίσει στην Εθνική Ανδρών ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ.

TAGS ΕΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ