EUROLEAGUE

Στηρίζει Μπάγερν ο Μεντζ!

Στηρίζει Μπάγερν ο Μεντζ!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Φρανκ Μεντζ, ψηφίζει Μπάγερν... δαγκωτό στην αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (25/10) κόντρα στην Μοντεπάσκι Σιένα!

Το μπασκετικό Μόναχο ζει ιστορικές στιγμές! Η πρωτάρα Μπάγερν Μονάχου έκανε ιδανικό ντεμπούτο στην Euroleague κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα και πλέον ανεβάζει στροφές για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με την Μοντεπάσκι Σιένα, την πρώτη που θα διεξαχθεί στην Audi Dome.

Οι Βαυαροί του Σβέτισλαβ Πέσιτς ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης για την γερμανική BBL και πλέον στρέφονται στο παιχνίδι με τους Ιταλούς με στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Το παρών στην αναμέτρηση με τους Σκάιλαϊνερς έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Φρανκ Μεντζ, ο οποίος σημειωτέον αντικατέστησε τον νυν κόουτς της Μπάγερν, Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της ''νασιονάλμανσαφτ''. ''Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Η Μπάγερν συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο ενώ διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κόουτς Πέσιτς'' ανέφερε σχετικά ο Μεντζ ο οποίος συνομίλησε με το τεχνικό τιμ της Μπάγερν και τον τεχνικό διευθυντή των Βαυαρών, Μάρκο Πέσιτς.

Ο προπονητής των ''πάντσερ'' κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση με τη Σιένα: ''Η Μοντεπάσκι διαθέτει επίσης πολύ καλή ομάδα. Η Μπάγερν θέλει πολύ τη νίκη, παίζει στην έδρα της και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά η Μπάγερν μπορεί να πανηγυρίσει στο τέλος''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ