ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Στην Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο με διετές συμβόλαιο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τη φανέλας της Εθνικής στο Ακρόπολις
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τη φανέλας της Εθνικής στο Ακρόπολις PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Στην Βιλερμπάν θα αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια ο Κώστας Αντετοκούνμπο (23 χρονών, 2.08 μέτρα), με την γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο (23 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα κινήθηκε γρήγορα στην περίπτωσή του και συμφώνησε μαζί του, ανακοινώνοντας την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο.

Ο πρώην παίκτης των Λέικερς είχε πρόταση και από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 2+2 χρόνων, ωστόσο τελικά επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση της Βιλερμπάν.

Κάπως έτσι, ο διεθνής σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την φανέλα της γαλλικής ομάδας, η οποία πρόσθεσε ύψος και αθλητικά προσόντα στο ρόστερ της, με τον Αντετοκούνμπο να αναμένεται να μοιραστεί την θέση του σέντερ με τον Ντιλαν Οσετκόφσκι που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της απόκτησης των Αντετοκούνμπο και Οσετκόφσκι η Βιλερμπάν έχει ανακοινώσει ακόμα την παραμονή του Ντέιβιντ Λάιτι και την απόκτηση του Έλι Οκόμπο και του παιδιού-θαύματος του γαλλικού Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ