ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Αλέρικ Φρίμαν

Ο Αλέρικ Φρίμαν στο ΣΕΦ
Ο Αλέρικ Φρίμαν στο ΣΕΦ EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέρικ Φρίμαν για το υπόλοιπο της σεζόν, σπάζοντας το συμβόλαιο που είχε ο 27χρονος γκαρντ με την Μπούρσασπορ.

Το μεσημέρι της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισημοποίησε τη συμφωνία με την Μπούρσασπορ και τον Αλέρικ Φρίμαν, με τον οποίο δεσμεύτηκε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ψαχνόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες για την ενίσχυση της περιφέρειας, με τον πρώην παίκτη της Βιλερμπάν να είναι ο εκλεκτός. Ο 27χρονος γκαρντ μετακομίζει άμεσα στη MegaSport Arena, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να αφορά σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν -δεν γίνεται λόγος για δυνατότητα επέκτασης για την επόμενη.

Ο Αλέρικ Φρίμαν είχε φέτος 20.5 πόντους (με 49.4% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 33.6 λεπτά συμμετοχής στην BSL, αλλά και 19.6 πόντους (με 43.9% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 34.6 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Αυτή η μεταγραφή δεν αποκλείεται πάντως να μην είναι η τελευταία για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία διατηρεί ανοιχτές κεραίες στην αγορά για ακόμη έναν πόιντ γκαρντ.

Θυμίζουμε πως δεδομένης της αλλαγής κανονισμού στην EuroLeague, οι ομάδες της διοργάνωσης έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν νέο παίκτη μέχρι την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου -μοναδική προϋπόθεση να μην έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης φέτος.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ