ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τόνισε την πίστη του στην ομάδα

EUROLEAGUE 2023-2024 /   -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε την Τετάρτη (24/4) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να μιλήσει στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα από τη Μακάμπι στο Game 1 με τη Μακάμπι και να τονίσει την πίστη του στους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι στο Game 1 των playoffs της EuroLeague με τη Μακάμπι, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν χάνει την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας του. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πήγε στην πρόνηση της Τετάρτης (24/4) για να μιλήσει στους παίκτες και να δείξει τη στήριξή του ενόψει της συνέχειας της σειράς με την ομάδα του Όντετ Κάτας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε πως δεν έχει χαθεί κάτι μετά το 0-1 και πώς ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει αποδείξει στη διάρκεια όλης της φετινής σεζόν ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Παράλληλα, επανέλαβε ότι είναι δίπλα τους, όπως και όλος ο κόσμος του τριφυλλιού και τους πιστεύει, ζητώντας τους να μείνουν προσηλωμένοι στο επόμενο πολύ κρίσιμο παιχνίδι (25/4, 21:15).

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διατησία στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Μακάμπι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ