NBA

Στην Νέα Ορλεάνη ο Στίβεν Άνταμς

Στην Νέα Ορλεάνη ο Στίβεν Άνταμς
AP PHOTO

Τέλος εποχής για τον Στίβεν Άνταμς στην Οκλαχόμα Σίτι, η οποία στέλνει τον Νεοζηλανδό στους Πέλικανς σε μια ανταλλαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία εμπλέκονται και οι Νάγκετς.

Στην Νέα Ορλεάνη, ως παίκτης των Πέλικανς, θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του ο Στίβεν Άνταμς καθώς οι Θάντερ τον έστειλαν μέσω τριπλής ανταλλαγής (στην οποία εμπλέκονται οι Νάγκετς) για να αδειάσουν ακόμη περισσότερο το μισθολόγιό τους και να χτίσουν πραγματικά από το μηδέν λίγες ημέρες μετά από την επιλογή του Αλεξέι Ποκουσέβσκι στο νούμερο 17 του NBA Draft 2020.

Ως αντάλλαγμα οι Θάντερ θα πάρουν ένα μελλοντικό ντραφτ πικ πρώτου γύρου και δύο δεύτερου γύρου, προσθέτοντας έτσι τρία ακόμα πικ σε μία τεράστια συλλογή.

Ο Άνταμς έχει συμβόλαιο 27.528.090 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι free agent το καλοκαίρι του 2021, ενώ στους Πέλικανς θα πάρει τον ρόλο του βασικού σέντερ δίπλα στον Ζάιον Γουίλιαμσον. Τη σεζόν 2019/20 είχε 10.9 πόντους από 59.4% στο δίποντο και 58.2% στις βολές, μαζί με 9.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 26.7 λεπτά σε 63 αγώνες.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ