ΚΑΟΔ

Στην Κύμη με ενίσχυση

Στην Κύμη με ενίσχυση

Η αποστολή του ΚΑΟΔ μπορεί να βρίσκεται στην Κύμη για να συμμετάσχει στο τουρνουά της τοπικής ομάδας ωστόσο η ομάδας της Δράμας αναμένει το βράδυ την άφιξη του νέου της κοινοτικού σέντερ.

Στην Κύμη βρίσκεται η αποστολή του ΚΑΟΔ για να συμμετάσχει στο τουρνουά της τοπικής ομάδας ωστόσο η ομάδας της Δράμας αναμένει το βράδυ την άφιξη του νέου της κοινοτικού σέντερ.

Η συμφωνία δεν άργησε να γίνει από την στιγμή που ο Κώστας Μέξας αποφάσισε να μην περιμένει άλλο την απάντηση του Αμερικανού σέντερ που είχε ξεχωρίσει τις προηγούμενες ημέρες με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της απόκτησης του κοινοτικού σέντερ που στα συν του έχει ότι έχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα δώσει ύψος μέσα στις δύο ρακέτες αποτελώντας φόβητρο για τους αντιπάλους της ομάδας της Δράμας. Διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ικανότητα στα ριμπάουντ αλλά και στα κοψίματα με τον Μέξα να θεωρεί ότι θα δώσει στην ομάδα του αυτό που της λείπει.

Ο εν λόγω μάλιστα αναμένεται το βράδυ (12/9) στην Ελλάδα με σκοπό να ενσωματωθεί αμέσως με την αποστολή στην Κύμη και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια του τουρνουά. Εξαίρεση το σημερινό με την Νέα Κηφισιά στις 20:00 που δεν θα το προλάβει.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ