ADIDAS NEXT GEN

Στην καλύτερη πεντάδα του ANGT της Ποντγκόριτσα ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, μαζί με τρεις ευρωλιγκάτους νεαρούς

Στην καλύτερη πεντάδα του ANGT της Ποντγκόριτσα ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, μαζί με τρεις ευρωλιγκάτους νεαρούς
FIBA.BASKETBALL

Σημαντική διάκριση, ακόμα μία, για τον Λευτέρη Λιοτόπουλο που μπήκε στην κορυφαία πεντάδα του Adidas Next Generation Tournament της Ποντγκόριτσα.

Μέλος της καλύτερης πεντάδας του Adidas Next Generation Tournament που έγινε στην Ποντγκόριτσα ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις του με την ομάδα Next Gen Podgorica. Ο γκαρντ της ΔΕΚΑ (National League 1/Β' Εθνική), που θα παίξει στο πανεπιστήμιο Σεντ Τζον υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο από τη σεζόν 2024/25, έκλεισε το πρώτο τουρνουά του 2024 με 19.5 πόντους (55.2% στο δίποντο, 31.2% στο τρίποντο, 88.9% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, 2.2 κλεψίματα και 21.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:52 σε τέσσερις αγώνες.

Μαζί με τον Λιοτόπουλο ξεχώρισαν ο περιφερειακός Ούγκο Γκονθάλεθ που έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές με τη Ρεάλ στη EuroLeague, ο σέντερ Ισμαήλα Ντιανιέ που επίσης χρησιμοποιείται στην ανδρική ομάδα των Μαδριλένων, ο γκαρντ Ιβάν Χαρτσένκοβ της Μπάγερν Μονάχου που έχει πάρει λεπτά από τον Πάμπλο Λάσο και ο ψηλός Νταβίντ Μίρκοβιτς της Ντέρμπι που έκλεισε το τουρνουά στο Μαυροβούνιο με 22.2 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 2.2 κλεψίματα και 26.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης παίζοντας σχεδόν 34 λεπτά.

TAGS ADIDAS NEXT GEN EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ