G-LEAGUE

Στην G-League o Κουφός, απέρριψε προτάσεις από την Ευρώπη

Στην G-League o Κουφός, απέρριψε προτάσεις από την Ευρώπη
2015 AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη, ο Κώστας Κουφός βρήκε ομάδα στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να υπογράψει με την Ιγκνάιτ και να αγωνιστεί στη G-League.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την G-League θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Κουφός καθώς σύμφωνα με τον Hall of Famer δημοσιογράφο, Μαρκ Στέιν, ο Έλληνας σέντερ επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα Ιγκνάιτ, απορρίπτοντας πολλές αξιόλογες προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης.

Πρόκειται για ένα σύνολο επίλεκτων παικτών, το οποίο αποτελείται από ένα κράμα νεαρών ταλαντούχων αθλητών από λύκεια της χώρας μαζί με κάποιους έμπειρους βετεράνους παίκτες. Ο Κουφός κουβαλάει στις πλάτες του μία καριέρα 11 ετών στο ΝΒΑ έχοντας φορέσει την φανέλα των Τίμπεργουλβς, των Κινγκς, των Νάγκετς και των Γκρίζλις, συνεπώς θα έχει ρόλο μέντορα στα αποδυτήρια αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει τα νέα παιδιά.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Κώστας Κουφός εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του να επιστρέψει στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και συνεχίζει να προπονείται.

"Εξακολουθώ να παλεύω και να δουλεύω το παιχνίδι μου. Είμαι ακόμα νέος και υγιής, αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν πάει πάντα όπως θέλεις. Πρέπει απλώς να εκμεταλλεύεσαι μία ευκαιρία όταν σου παρουσιάζεται. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να δουλεύω", είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

TAGS G-LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ