ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αθήνα ο Καζλάουσκας

Στην Αθήνα ο Καζλάουσκας
ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ

Στην Αθήνα ο Καζλάουσκας που τόνισε: "Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα και κοιτάει την κορυφή"

Συγκεκριμένα θα υπάρξει ραντεβού με τον πρόεδρο της FIBA Europe, Γιώργο Βασιλακόπουλο και το προεδρείο του ΕΟΚ, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"O Γιόνας Καζλάουσκας έφτασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον υποδέχθηκε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, γ.γ. της ΕΟΚ. Ο Καζλάουσκας έχει ραντεβού αύριο το μεσημέρι με τον πρόεδρο της FIBA Europe, Γιώργο Βασιλακόπουλο και το προεδρείο της ΕΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών".

Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ο Λιθουανός τεχνικός είχε να κάνει με το στυλ μπάσκετ που λατρεύει. Σε σύγκριση με τη Ζαλγκίρις του 1999 πρόσθεσε: "Μην ξεχνάτε και το 2000, τότε που και η Εθνική Λιθουανίας έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ" για να απαντήσει λέγοντας: "Πράγματι η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ το 1999. Ωστόσο για να παίζει με αυτόν τον τρόπο πρέπει να έχει και τα απαραίτητα συστατικά, τους ανάλογους παίκτες. Η Εθνική Ελλάδας έχει πολύ καλούς παίκτες και μία εξαιρετική ομάδα".

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη τόνισε: "Είναι δικό του δημιούργημα οι επιτυχίες των τελευταίων ετών. Η Ελλάδα διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και μπορεί να διεκδικεί την υψηλότερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Είμαι χαρούμενος που ακούγεται ότι οι περισσότεροι Ελληνες φίλαθλοι είδαν με ευχαρίστηση το ενδεχόμενο ανάληψης εκ μέρους της Εθνικής ομάδας. Στην παρούσα φάση πάντως, δεν μπορώ να πω τίποτα, διότι εκκρεμεί η συνάντηση με τον κ.Βασιλακόπουλο ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία"

.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ