ΠΑΟΚ

Στην απόκτηση του Ράντε Ραλίμι, κατέληξε ο Κώστας Φλεβαράκης, για την αντικατάσταση του Σόντερς

Στην απόκτηση του Ράντε Ραλίμι, κατέληξε ο Κώστας Φλεβαράκης, για την αντικατάσταση του Σόντερς
Ραλίμι

Την ίδια ώρα που ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι υπέστη διάστρεμμα στην σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Φλεβαράκης φαίνεται να καταλήγει στον γνώριμό του Ράντε Ραλίμι από την στιγμή που ο Έλτον Μπράουν προτιμά να περιμένει συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ ώστε ο Μαροκινός να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Έντμουντ Σόντερς.

Ο Ραλίμι που ναι μεν συνεχίζει να ανήκει στην γαλλική Σολέ ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν ως προς την λύση του συμβολαίου του με τον Φλεβαράκη να βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη εκείνο που θα καλύψει την θέση του δεύτερου ξένου και θα δώσει τις λύσεις που επιθυμεί ο τεχνικός του "Δικεφάλου" μέσα στις δύο ρακέτες.
Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Μαροκινού είναι ότι εκτός του ότι είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος ο ύψους 2.13μ. είχε αποτελέσει στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς επιλογή του Φλεβαράκη στην ομάδα του Μακεδονικού.

Στα αγωνιστικά η εβδομάδα ξεκίνησε άσχημα για τον ΠΑΟΚ αφού στην σημερινή πρωινή προπόνηση ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι, υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει από την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τις επόμενες δύο μέρες. Ο διεθνής Τούρκος άσος τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση και αμέσως αποχώρησε, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής.

Το διάστρεμμα είναι πρώτου βαθμού στο αριστερό πόδι και ο "Ίμπο" θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο τέλος της εβδομάδας. Από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο ματς με τους Πρωταθλητές στο ΟΑΚΑ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ