ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στη λίστα της Εθνικής Κροατίας ο Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Στην πρώτη λίστα της Εθνικής Κροατίας δηλώθηκε ο Μάριο Χεζόνια που επιστρέφει μετά από απουσία πέντε ετών στην Εθνική της χώρας του.

Με το όνομα του Μάριο Χεζόνια να συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα μετά από πέντε χρόνια, ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής με την αρχή να γίνεται στις 8 Ιουνίου.

Πρόκειται για την πρώτη λίστα παικτών που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό Τουρνουά, με την τελική λίστα να ανακοινώνεται μετά τα playoffs του πρωταθλήματος της Κροατίας και του ΝΒΑ αντίστοιχα.

Αναφορικά με τους παίκτες του ΝΒΑ, η συμμετοχή τους θα κριθεί ανάλογα με την έκβαση των αγώνων των ομάδων τους στα playoffs.

Στο Προολυμπιακό Τουρνουά (29/6-4/7) η Κροατία θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία, Γερμανία, Ρωσία, Μεξικό και Τυνησία με στόχο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Αναλυτικά τα 16 ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα:

Ρόκο Λένι Ούκιτς, Τόνι Κάτιτς, Ρόκο Ρόγκι, Φιλίπ Κρούσλιν, Κρουνοσλαβ Σιμόν, Τόνι Πέρκοβιτς, Μπόρις Τίσμα, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Πάβλε Μαρίνκοβιτς, Τόμισλαβ Γκάμπριτς, Ιβάν Περάσοβιτς, Ζέλικο Σάκιτς, Ντράγκαν Μπέντερ, Μίρο Μπιλάν, Ντάρκο Πλάνινιτς, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Άντε Ζίζιτς, Αντόνιο Ζορντάνο, Ιβάν Ράμλιακ, Ματέο Ντρέζνιακ, Λόβρο Γκνίντιτς.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ