ΓΑΛΛΙΑ

Στη Λιμόζ ο Βουγιόσεβιτς!

Στη Λιμόζ ο Βουγιόσεβιτς!

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Παρτίζαν έπειτα από τέσσερις θητείες και 23 τίτλους με την ομάδα του Βελιγραδίου. Πλέον επιστρέφει στους πάγκους για τη Λιμόζ!

Ο εμβληματικός προπονητής της Παρτίζαν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα του Βελιγραδίου τον περασμένο Σεπτέμβριο έπειτα από τέσσερις θητείες και 23 τίτλους, δίνοντας τη θέση του στον Πέταρ Μπόζιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Παρτίζαν ενώ κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ήθελαν να τον βγάλουν οριστικά εκτός ομάδας. Παράλληλα, υπήρχαν και πολλοί "ισχυροί" από τον πολιτικό χώρο και ειδικά από το SNS (σ.σ. κυβερνών κόμμα στη Σερβία) που έβλεπαν θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

"Δεν είναι απλώς ένας πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του κλαμπ. Είναι ένας ειδικός του αθλήματος, που έβγαλε πολλούς θρύλους για την Παρτίζαν και το σέρβικο μπάσκετ!" ανέφερε η ανακοίνωση των Σέρβων για τον Βουγιόσεβιτς, ο οποίος επιστρέφειι στους πάγκους για λογαριασμό της Λιμόζ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Last-32 του Eurocup (σ.σ. χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε χθες ο Τζιμ Μπιλμπά).

Η προηγούμενη απόπειρα του Βουγιόσεβιτς να δουλέψει εκτός συνόρων στέφθηκε από αποτυχία. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε εκτός Top-16 το 2010 και ο έμπειρος προπονητής απολύθηκε.

Το καλωσόρισμα του προέδρου Φρεντερίκ Φορτέ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ