EUROLEAGUE

Στη Φενέρ για δύο χρόνια ο Χίκμαν

Στη Φενέρ για δύο χρόνια ο Χίκμαν

Η Μακάμπι είχε τον Ρίκι Χίκμαν στο πρόγραμμά της. Ο ίδιος προτίμησε να αλλάξει παραστάσεις αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Οι απώλειες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μακάμπι, συνεχίζονται. Χθες η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτηση του MVP του Final Four, Ταϊρίς Ράις .

Σήμερα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ενημέρωσε ότι ο Ρίκι Χίκμαν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο All-Euroleague γκαρντ αγωνίστηκε σε μικρές λίγκες και πρωταθλήματα δεύτερης κατηγορίας πριν πάρει την ευκαιρία και αγωνιστεί στο πιο υψηλό επίπεδο, κερδίζοντας μάλιστα μια θέση στο ρόστερ της Μακάμπι.

Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες όταν αναδείχτηκε μέλος της 2013-14 All-Euroleague Second team όμως δεν σταμάτησε εκεί. Φέτος έφτασε ως το τέλος της διαδρομής με την ''ομάδα του λαού'', έχοντας μάλιστα 12.2 πόντους, 2.7 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ.

Φέτος έλαβε το ποσό των 500.000 δολαρίων ωστόσο η προσφορά των Τούρκων ήταν καλύτερη.

Καρέ αποδεσμεύσεων

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τους Μπο ΜακΚάλεμπ, Λίνας Κλέιζα, Μπαρις Ερμίς και Ιλκαν Καραμαν.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ