ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη δωδεκάδα ο Χριστοδούλου

Στη δωδεκάδα ο Χριστοδούλου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ (5/2, 19:15), με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να βρίσκεται για πρώτη φορά στη δωδεκάδα σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη δωδεκάδα των Πειραιωτών θα βρίσκεται και ο Ανδρέας Χριστοδούλου για πρωτη φορά σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από το ματς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι, όπως και ο Μίρζα Μπέγκιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Τέλος, οι Αγραβάνης, Πέτγουεϊ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παπαπέτρου: "Χωρίς άγχος και δυσκολίες στη νίκη"

Για την αναμέτρηση με τον σύλλογο από το "σμαραγδένιο νησί" ο Γιάννης Παπαπέτρου: " Όλα αυτά τα παιχνίδια που δίνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι για μας ούτε εύκολα, ούτε και αδιάφορα. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε πράγματα και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που με την παρουσία της στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το σεβασμό μας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο ρυθμό του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με τον Ίκαρο και να φτάσουμε χωρίς άγχος και δυσκολίες στη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ