ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Σρούντερ: "Δεν ελέγχεις αν θα βάλεις ή θα χάσεις τα σουτ, είμαι χαρούμενος που βγήκαν άλλοι παίκτες μπροστά"

Ο Ντένις Σρούντερ
Ο Ντένις Σρούντερ FIBA

Ανακουφισμένος ο Ντένις Σρούντερ μετά την νίκη της Γερμανίας επί της Λετονίας και της πρόκρισης στα ημιτελικά του MundoBasket που ήρθε παρά την κακή του εμφάνιση, δήλωσε ότι άλλες φορές τα σουτ μπαίνουν και άλλες όχι, προσθέτοντας ότι χαίρεται για τους συμπαίκτες του που βγήκαν μπροστά.

Ο Ντένις Σρούντερ βρέθηκε σε κάκιστο βράδυ κόντρα στην Λετονία στον προημιτελικό του MundoBasket, μένοντας στους 9 πόντους με 4/26 σουτ (4/18 δίποντα, 0/8 τρίποντα), με 4 ασίστ, 4 λάθη και -20 στο σύστημα +/-. Με την Γερμανία όμως τελικά να νικάει με 81-79 και να προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όλα αυτά πλέον δεν είχαν σημασία, με τον NBAερ γκαρντ να αποθεώνει τους συμπαίκτες του.

"Βγήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Βγήκαν παίκτες μπροστά και ειδικά τα αδέλφια Βάγκνερ, οπότε κερδίσαμε" δήλωσε αρχικά ο Γερμανός στην μικτή ζώνη, για να προσθέσει για την άσχημη εμφάνισή του και πώς συνέχιζε να σουτάρει:

"Απλώς έμενα θετικός μετά από κάθε άστοχο σουτ. Μπορεί να βάλεις ή να χάσεις σουτ, δεν το ελέγχεις αυτό. Πρέπει να μείνεις θετικός, να μιλάς στους συμπαίκτες σου ως ηγέτης. Είμαι χαρούμενος για αυτούς τους παίκτες που βγήκαν μπροστά και νικήσαμε".

Μιλώντας για τον αγώνα με την Εθνική ΗΠΑ που ακολουθεί για τα ημιτελικά, ανέφερε ότι "Πρέπει να απολαύσουμε αυτή την νίκη, να παρακολουθήσουμε μετά VIDEO και να είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή".

Αναφέροντας στο τι σημαίνει για αυτόν να φοράει την φανέλα της Γερμανίας, τόνισε: "Είναι το καλύτερο συναίσθημα που υπάρχει. Είμαι στο ΝΒΑ για 10 χρόνια και δεν μπορούν να με δουν όλοι οι Γερμανοί, αλλά με την Εθνική μπορούν".

Κλείνοντας, έκανε ξανά ξεχωριστή αναφορά στον Φραντς Βάγκνερ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και συνέβαλλε στην νίκη της ομάδας: "Ο Φραντς επέστρεψε και μας βοήθησε πολύ. Δεν είχε παίξει για 4 παιχνίδια. Μας βοήθησε να νικήσουμε. Νομίζω ότι όλοι βγήκαν μπροστά. Όχι μόνο αυτός, αλλά όλοι".

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ