ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Sport5: "Ο Σφαιρόπουλος αναμένεται να απολυθεί σε ενδεχόμενη ήττα από τη Μονακό"

Ο Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Οι συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με το Sport5 να επισημαίνει πως ενδεχόμενο (νέο) αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μονακό αναμένεται να σημάνει το τέλος της συνεργασίας του με τη Μακάμπι.

Τα επτά διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην EuroLeague σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα από τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο ντέρμπι της Winner League έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Κι αν αργά το βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου, το Sport5 έμοιαζε να προδικάζει το άμεσο τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, την επομένη κάνει μισό βήμα πίσω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας, ο "τελικός" για το μέλλον του πολύπειρου τεχνικού στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στη Μονακό (29/12, 20:00).

Από την άλλη βέβαια, επισημαίνεται πως οι διοικούντες τον σύλλογο δυσκολεύονται αρκετά να πάρουν την απόφαση για το "διαζύγιο" επειδή δεν υπάρχει στην αγορά κάποια ενδεδειγμένη εναλλακτική λύση. Ακόμη κι η περίπτωση του Όντεντ Κάτας δεν θεωρείται ως ιδανική για να αναλάβει το "τιμόνι" σε περίπτωση που μπει πρόωρο τέλος στη συνεργασία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Όπως και να έχει, είναι σαφές πως η αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Μονακό είναι ούτως ή άλλως μείζονος σημασίας για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία καλείται να κερδίσει μετά από καιρό για να μη χάσει περισσότερο έδαφος στη μάχη της οκτάδας και της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ