ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

Σπλίτερ: "Μου αρέσει περισσότερο να είμαι head coach"

Σπλίτερ: "Μου αρέσει περισσότερο να είμαι head coach"
AP PHOTO / JOHN BAZEMORE

Ο Τιάγκο Σπλίτερ έχει ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του ως προπονητής, όντας assistant coach στον πάγκο των Χιούστον Ρόκετς και δεν έκρυψε την προτίμησή του στον ρόλο του head coach σε συνέντευξή του στην "El Correo".

Ο Τιάγκο Σπλίτερ διέγραψε λαμπρή καριέρα τόσο στο στα ευρωπαϊκά παρκέ, όσο και στο NBA ως παίκτης, ωστόσο πλέον έχει κάνει στροφή στην προπονητική μετά την απόσυρσή του από τη δράση.

Ο Σπλίτερ εργάζεται ως assistant coach στους Χιούστον Ρόκετς και φαίνεται πως προτιμά τον ρόλο του head coach, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην "El Correo".

"Είμαι στο Χιούστον μετά από πέντε χρόνια στο Μπρούκλιν. Επίσης προπόνησα την εθνική ομάδα της Βραζιλίας κάτω των 23. Φίλε, μου αρέσει να είμαι προπονητής περισσότερο. Είναι πιο διασκεδαστικό, περισσότερη πίεση, όλα. Αλλά είναι μέρος της εξέλιξης. Θα δούμε πώς θα πάει το μέλλον, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τον ρόλο μου στο Χιούστον", ήταν τα λόγια του Σπλίτερ.

Ο Τιάγκο Σπλίτερ έχει εργασθεί για μία τετραετία στο Μπρούκλιν ως assistant coach (2019-23), ενώ από το 2023 υπηρετεί τον ίδιο ρόλο στους Χιούστον Ρόκετς.

TAGS ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ NBA ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ