BASKETBALL CH. LEAGUE

Σπανούλης: "Πολλοί περίμεναν φιλικό με τον Ολυμπιακό επειδή παίζαμε με τη Βόννη, εμείς όμως παλέψαμε στα ίσα"

Σπανούλης: "Πολλοί περίμεναν φιλικό με τον Ολυμπιακό επειδή παίζαμε με τη Βόννη, εμείς όμως παλέψαμε στα ίσα"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Στη μαχητικότητα της ομάδας του στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά από το +28 του Περιστερίου επί της Βόννης.

Στον χαρακτήρα της ομάδας του, που κυριάρχησε απέναντι στη Βόννη και οδήγησε την προημιτελική σειρά του Basketball Champions League σε τρίτο αγώνα, στάθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο προπονητής του Περιστερίου αναφέρθηκε στο μαχητικό πνεύμα των αθλητών του και εξήγησε ότι περιμένει την επιστροφή του Κένι Γουίλιαμς εν όψει Άρη ή εν όψει Βόννης καθώς η αποθεραπεία του ολοκληρώνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

"Δείξαμε και με τον Ολυμπιακό την αντίδρασή μας. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και συνεχίσαμε και σήμερα. Λέει πολλά αυτό που θα πω. Στο πρώτο ματς με τη Βόννη ήμασταν τελείως εκτός παιχνιδιού, σαν να ήμασταν κοιμισμένοι, εκτός κλίματος, εκτός πραγματικότητας. Ίσως παρασυρθήκαμε επειδή είχαμε επτά σερί νίκες.

Σε ένα πολύ κακό μας παιχνίδι, βρεθήκαμε στους πέντε, στους επτά πόντους πίσω. Αντίστροφα, στο καλό μας παιχνίδι σήμερα, κερδίσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας, για ακόμα μία φορά μέσα στη χρονιά. Αρνείται να χάσει, έχει τον χαρακτήρα μαχήτριας, οι παίκτες είναι μαχητές και διψασμένοι. Παίξαμε ένα εκπληκτικά ολοκληρωτικό ματς, παίξαμε άμυνα κι επίθεση με την ίδια ένταση. Για εμένα δεν έχουν σημασία τα στατιστικά. Σημασία έχει ο καθένας να παίζει τον ρόλο του και να συνεισφέρει.

Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Πολλοί περίμεναν να πάμε και στον Ολυμπιακό και να παίξουμε χαλαρά, ένα φιλικό παιχνίδι, επειδή παίζαμε με τη Βόννη. Εμείς όμως παλέψαμε στα ίσα, αυτό θα κάνουμε και με τον Άρη, αυτή είναι η φιλοσοφία μου, αυτή είναι η φιλοσοφία και της ομάδας. 50-50 για τον Κένι Γουίλιαμς, θα επανεξεταστεί, θα δούμε. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάτι. Αν δεν είναι έτοιμος για τον Άρη, θα είναι για τη Βόννη".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ