ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Σπανούλης πίσω από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας | 23 Δεκεμβρίου 2021
Ο Βασίλης Σπανούλης στο Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας | 23 Δεκεμβρίου 2021 PRINT SCREEN

Ανήμερα του ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο WiZink Center και παρακολούθησε πίσω από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αποθέωση για τον "Kill Bill" από τους φίλους της "Βασίλισσας".

Ανήμερα του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην Ισπανία και επί τη ευκαιρία παρακολούθησε το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, ο "Kill Bill" κάθισε πίσω από τον πάγκο της ισπανικής ομάδας και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που ήταν στο WiZink Center.

Μαζί τους, στην ίδια παρέα, ήταν κι ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς, ο οποίος άλλωστε είχε ακόμη έναν λόγο για να βλέπει τον αγώνα. Ο γιος του, Τρίσταν, είχε ενεργό ρόλο στο rotation του Τσους Ματέο, δεδομένων και των απουσιών που ταλανίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρεμπιπτόντως, ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς θα αποτελέσει τον βοηθό του Βασίλη Σπανούλη στην πρώτη προπονητική απόπειρα του "Kill Bill" στο Adidas Next Gen της EuroLeague.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ