ΟΠΑΠ FINAL 8

Σπανούλης: "Όταν οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν"

Σπανούλης: "Όταν οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν"
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Στη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ και ομάδες της δεύτερης ταχύτητας στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια της ομάδας του και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και συνολικά στη σεζόν δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά από την ήττα του Περιστερίου bwin από τους Πειραιώτες στα προημιτελικά του ΟΠΑΠ Final Eight.

Αναλυτιά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την προσπαθεια. Σε μερικά πράγματα δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Είναι διαφορετικό το επίπεδο, υπάρχει μεγάλη διαφορά, εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες όλη τη χρονιά. Και σήμερα προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε κι εμείς να παίξουμε σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι για δεύτερη σερί σεζόν παρουσιάζουμε εκπληκτική σταθερότητα, χωρίς να κάνουμε κοιλιά. Χάνουμε ένα ματς, κερδίζουμε τέσσερα-πέντε. Καμιά φορά πρέπει να ξέρεις τι ζητάς, η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της, έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αν θέλουμε να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα, όταν θέλουν οι μεγάλες ομάδες να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν. Μπορείς να κερδίσεις τις μεγάλες ομάδες όταν είναι κουρασμένες, όταν είναι το μυαλό τους αλλού από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Πέρυσι βγήκαμε τρίτοι, φέτος είμαστε τρίτο".

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε πως: "Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζουμε με μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα που είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Για να νικήσεις τέτοια ματς δεν πρέπει να έχεις κενά διαστήματα. Έπρεπε να είμαστε καλοί στην άμυνα και επιθετικά να γυρίσουμε σωστά τη μπάλα και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού. Δυστυχώς ενώ το πλάνο μας ήταν σωστό, φάγαμε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό, ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε σωστά και δίκαια. Συνεχίζουμε, ξεκουραζόμαστε και πάμε στο τρίτο μέρος της σεζόν που είναι το πιο καθοριστικό".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ