EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Να περάσω τον Ναβάρο"

Την επιθυμία του να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην λίστα των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έτοιμος να καταγράψει ένα ακόμα ρεκόρ είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Νεπτούνας (05/12, 21:45) θα ξεπεράσει τον Γιάκα Λάκοβιτς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Euroleague. Έτσι, θα έχει μπροστά του μόνο τους Μάρκους Μπράουν και Χουάν Κάρλος Ναβάρο (2ος και 1ος) στη σχετική λίστα.

Οι στόχοι, ωστόσο, παραμένουν υψηλοί για τον ίδιο. Όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θέλει να παραμείνει υγιής, ώστε να ξεπεράσει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, ερωτηθείς για το αν περίμενε, ξεκινώντας την καριέρα του, να φτάσει σε αυτό το σημείο, ήταν αφοπλιστικός: " Δεν περίμενα να έχω φτάσει εδώ πέρα. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε μένα, αλλά στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου που με βοηθούν να βοηθώ την ομάδα με διάφορους τρόπους. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να νικά η ομάδα και δεν με νοιάζει το ρεκόρ. Με ενδιαφέρει να κερδίζει και να πετυχαίνει τους στόχους της".

Ο "Kill Bill" ξεχώρισε μερικά από τα πιο σημαντικά καλάθια που πέτυχε στη διοργάνωση: " Θυμάμαι ένα μεγάλο τρίποντο με την Μπαρτσελόνα στο Final Four του 2012, τα τρίποντα απέναντι στη Ρεάλ στον τελικό του 2013, γενικά όλα τα σουτ που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει εκεί που έφτασε:, πρόσθεσε για τα καλάθια που ξεχώρισε σε αυτή την πορεία.

Σχετικά με την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, υπογράμμισε: " Ξεκουράστηκα το καλοκαίρι, η ψυχολογία μου είναι στα ύψη, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι να σκοράρω εγώ, αλλά να βοηθώ την ομάδα μου".

Τέλος, στο ερώτημα αν μπορεί να ξεπεράσει τον κορυφαίο της λίστας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, απάντησε: " Ελπίζω να έχω την υγεία μου, να παίξω αρκετά χρόνια. Ο Ναβάρο είναι από τους μεγαλύτερους σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, έχει παίξει πολλά περισσότερα χρόνια από μένα, αλλά ελπίζω όταν αυτός σταματήσει εγώ να συνεχίσω να παίζω, να’ ναι καλά τα πόδια μου κι άμα καταφέρω να τον περάσω, να τον περάσω".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ