ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Σπανούλης: "Κάθε μέρα που περνάει γίνομαι καλύτερος και ως προπονητής, η εμπειρία αποκτιέται, δεν αγοράζεται"

Σπανούλης: "Κάθε μέρα που περνάει γίνομαι καλύτερος και ως προπονητής, η εμπειρία αποκτιέται, δεν αγοράζεται"
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Για την προπονητική του εξέλιξη μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης στο φινάλε της "Night of the Legend" που ετοίμασε προς τιμήν του ο Ολυμπιακός.

Στο κλείσιμο της "Night of the Legend" που ετοίμασε ο Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της NOVA, ευχαριστώντας για πολλοστή φορά τον ερυθρόλευκο οργανισμό για την ύψιστη τιμή που του έκανε. Παράλληλα, ο V-Span μίλησε για την εξέλιξη του ως προπονητή και το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε τελικό μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

"Μόνο συγκίνηση, περηφάνια, ευλογία. Μου ήρθαν αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν κάτι σπουδαίαο, πρωτόγνωρο. Για ακόμα μία φορά ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους προέδρους για αυτό το διήμερο. Θα ξαναπώ ότι έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για τον Ολυμπιακό.

Καταρχάς έχασα τα μαλλία μου. Είμαι άνθρωπος αφοσιωμένος και ταγμένος στο μπάσκετ, αφοσιωμένος και ταγμένος στη νίκη. Αυτή κάποιες φορές έρχεται, κάποιες όχι. Σκέφτομαι όλη μέρα το μπάσκετ. Ζω και αναπνέω για το μπάσκετ. Σκεφτόμουν πώς θα παίξει η ομάδα, πώς θα παίξουν οι συμπάικτες μου, έπαιρνα τηλέφωνα.

Δεν υπάρχει σχόλιο. Ευχαριατώ το Μίσκο. Τα πόδια μου πατάνε στη γη. Κάθε μέρα που περνάει γίνομαι καλύτερος και ως προπονητής. Η εμπειρία αποκτιέται δεν αγοράζεται. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες.

Θα είναι πολύ δύσκολο αν αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό ως προπονητής σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Υπάρχει μεγάλο δέσιμο με τον κόσμο. Όπως και τώρα που είμαι στο Περιστέρι , είμαστε αντίπαλοι για 40΄ και μετά είμαστε όπως είμαστε μια ζωή".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ