ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης για Ιτούδη: "Εξαιρετική περίπτωση για την Εθνική ομάδα, σίγουρο ότι θα φέρει επιτυχίες"

Σπανούλης για Ιτούδη: "Εξαιρετική περίπτωση για την Εθνική ομάδα, σίγουρο ότι θα φέρει επιτυχίες"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης με αφορμή την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Δημήτρης Ιτούδης θα την φέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία (20:00, LIVE από το SPORT24 και από το Novasports 4) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής στο περιθώριο της παρουσίασής του από το Περιστέρι. Ο Kill Bill μιλώντας στη NOVA εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Δημήτρης Ιτούδης θα καταφέρει να επεναφέρει τη γαλανόλευκη στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική που θα αγωνιστεί στη Λάρισα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική ομάδα θα παίξει στη Λάρισα την γενέτειρα μου. Ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτό το γεγονός. Εγώ από τη πλευρά μου θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και τα παιδιά να κάνουν το επόμενο βήμα για να παίξουν στο Παγκόσμιο”.

Για το γεγονός ότι υπάρχει κλίμα ενότητας στην Εθνική: “Σίγουρα ναι. Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι και παίκτες στη Εθνική. Οπότε δεν βλέπω κανένα λόγο να μην υπάρχει ενότητα”.

Για το εάν θα φέρει και τον Νίκο Ζήση στο Περιστέρι:“ Είναι δύσκολο γιατί μένει Θεσσαλονίκη, έχει οικογένεια. Θα δούμε”.

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: “Εξαιρετική περίπτωση για την Εθνική ομάδα. Η καλύτερη που θα μπορούσε να βρεθεί. Ο κόουτς Δημήτρης έχει αποδείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σίγουρο ότι θα φέρει επιτυχίες με την Εθνική”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι δουλειά του Δημήτρη και του σταφ για να πάρουν το καλύτερο που μπορεί από τον Γιάννη. Έχουμε την ικανότητα να επιστρέψομε στα μετάλλια και να φτάσει αυτή η ομάδα ψηλά”.

Για την Ελλάδα: “Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι την ομάδα και πως θα την χτίσουμε. Είναι υποχρέωση όλων των παικτών να βρίσκονται στην Εθνική ομάδα”.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ