ΕΛΛΑΔΑ

Δελημπαλταδάκης: "Η απώλεια του Σπανούλη ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία μου ως μάνατζερ"

Δελημπαλταδάκης: "Η απώλεια του Σπανούλη ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία μου ως μάνατζερ"
Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης στην εκπομπή του Βασίλη Σκουντή, Pick n' Roll PRINTSCREEN

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεών του και θυμήθηκε το λάθος που είχε κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς και ιστορίες με τον Παπαλουκά, τον Σάλεί, τον Ντίνκινς και τον Ίβκοβιτς.

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό μπάσκετ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Pick n' Roll" του Βασίλη Σκουντή και γύρισε τον χρόνο πίσω, αφού θυμήθηκε ιστορίες με πολλά μεγάλα ονόματα, τα οποία ανά καιρούς εκπροσώπησε.

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΟΚ, θυμήθηκε σπουδαίες ιστορίες από το παρελθόν. Τόνισε ότι ο αγαπημένος ξένος παίκτης που εκπροσώπησε ήταν ο Μπάιρον Ντίνκινς και ο αγαπημένος Έλληνας ο Νίκος Οικονόμου, ανέφερε ότι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του ήταν όταν αρνήθηκε μία πρόταση 5 εκατομμυρίων που του είχε κάνει ο Κώστας Γιαννακόπουλος για να αγοράσει το 50% ενός ξενοδοχείου που έχτιζε, πρόσθεσε ότι η μεγαλύτερη απώλεια παίκτη που είχε από άλλο μάνατζερ ήταν αυτή του Θοδωρή Παπαλουκά, θυμήθηκε μία ιστορία με τον Τζον Σάλεϊ και παραδέχθηκε το μεγαλύτερο λάθος του ως μάνατζερ: Την χαμένη ευκαιρία να αναλάβει τον Βασίλη Σπανούλη πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν ακόμα 16 χρονών και αγωνιζόταν στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα, για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε: "Όταν ήμουν στο πικ μου ως ατζέντης όπου είχα τους 10 από τους 12 της Εθνικής, δέχθηκα τηλέφωνο από την μητέρα του για να τον δω. Πήγα να τον δω σε έναν αγώνα Α2, Ιωνικός - Λάρισα.

Ο Σπανούλης πήγαινε δεξιά με αριστερή ντρίμπλα. Πήγαινε αριστερά με δεξιά ντρίμπλα. Και ήταν η μητέρα του μαζί και ντρεμπόμουν. Όταν τελείωσε το παιχνίδι ήταν μέτριος και μετά από 1-2 μέρες της είπα ευγενικά ότι δεν είχα χρόνο. Αυτό ήταν ένα λάθος 3 εκατομμυρίων".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ