Σπανούλης: “Ακολουθούν τρία σημαντικά ματς”

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Official Olympiacos BC Store, με τον Βασίλη Σπανούλη να μιλάει μεταξύ άλλων και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την Ευρωλίγκα (picts & video).
Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και οι παίκτες της ομάδας, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Official Olympiacos BC Store, της πρώτης “καθαρά” μπασκετικής μπουτίκ της ομάδας.
Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα στις 13:00, με το κατάστημα να λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00, τα Σάββατα από τις 9:00 έως τις 18:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 16:00.
Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έδωσε το “παρών” μίλησε για τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και την Ευρωλίγκα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στάθηκε στα κρίσιμα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι “ερυθρόλευκοι” το επόμενο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του ματς με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι είναι σημαντικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους “ερυθρόλευκους”:
” Είναι σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ομάδα όσο και για μένα. Ακολουθούν τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά παιχνίδια με Νανσί, Παναθηναϊκό και Μπιλμπάο και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και στα τρία“.
Από εκεί και πέρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΚΑΕ, με τις “Red Drops” να σκορπούν χαμόγελα σε όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια με την παρουσία τους.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλης Σπανούλη…
Μπορείτε να δείτε εικόνες από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μοίρασαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο που βρέθηκε στα εγκαίνια του Official Olympiacos BC Store.