ΠΑΟΚ: Στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Δικεφάλου για τους διαλόγους του VAR στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί την Πέμπτη (10/9) στην Αθήνα, προκειμένου να ακούσει τις συνομιλίες μεταξύ διαιτητή και VAR από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Συνέχεια στο θέμα της διαιτησίας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δίνει ο ΠΑΟΚ, με ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να μεταβαίνουν στην Αθήνα για να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με όσα ειπώθηκαν μεταξύ διαιτητή και VAR.
Ο Δικέφαλος είχε αποστείλει τη Δευτέρα (7/9) επιστολή προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, ζητώντας να έχει πρόσβαση στους διαλόγους που αφορούν κυρίως τη φάση του 33ου λεπτού. Σε αυτήν ο Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν ανέτρεψε τον Σερίφ Εντιαγέ μέσα στην περιοχή, χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των Θεσσαλονικέων.
Το αίτημα του ΠΑΟΚ έγινε δεκτό και έτσι αντιπροσωπεία του συλλόγου θα βρεθεί στο VAR Center, προκειμένου να ακούσει τις σχετικές συνομιλίες και να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη κατά την εξέταση της επίμαχης φάσης.
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν ο CEO Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος είναι team manager της δεύτερης ομάδας και πρώην διεθνής βοηθός διαιτητή, ο νομικός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Κουβεντίδης.
Στο VAR Center αναμένεται να τους υποδεχθούν ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, καθώς και ο υπεύθυνος του VAR, Πάολο Βαλέρι.