STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σούμποτιτς: "Περίμενα τέτοιο ματς..."

Σούμποτιτς: "Περίμενα τέτοιο ματς..."
INTIME SPORTS

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον προπονητή του Άρη, Λευτέρη Σούμποτιτς.

" Άμα θέλω να είμαι ειλικρινής περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι όταν είδα το γήπεδο γεμάτο και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθανε και βοήθησαν τα μέγιστα για να κερδίσουμε το παιχνίδι", ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Σούμποτιτς.

Στη συνέχεια τόνισε: " Και το πρώτο παιχνίδι και αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτά που είπαμε στην άμυνα και δεχθήκαμε 38 πόντους σε αντίθεση με το δεύτερο όπου με εξαίρεση το τρίποντο του Ντόζιερ δεχθήκαμε 29".

Έπειτα πρόσθεσε: " Ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικό παιχνίδι και μπράβο στα παιδιά. Δεν παίξαμε καλά αλλά έχει σημασία ότι κερδίσαμε. Πάμε πλέον να παίξουμε την Τετάρτη έχοντας σίγουρο ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας. Για το αν αντίπαλος για τους παίκτες του ήταν η διαχείριση της πίεσης είπε: «Υπήρχε μεγάλη πίεση. Του κόσμου και των παιδιών. Άμα χάναμε σήμερα πολύ δύσκολα θα πηγαίναμε στην συνέχεια. Η πίεση ήταν φοβερή και φάνηκε σήμερα το πρωί στα σουτ στην προπόνηση".

Για την αξιοποίηση του Μπάβτσιτς από τον Σλούκα στο 72-67 δήλωσε: " Είχαμε συζητήσει την τελευταία φάση του πρώτου παιχνιδιού και το είδαμε στο βίντεο πολλές φορές. Για τον Κώστα δεν μπορώ να πω τίποτα. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την μέρα που ανέλαβα. Και ο Μπάβτσιτς και ο Ταπούτος ήταν μόνοι τους στην τελευταία φάση του πρώτου παιχνιδιού, καθένας μαθαίνει από τα λάθη του και σίγουρα έμαθε κάτι.

Έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Μάρσαλ. Έχει θέληση και μυαλό και υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον Σλούκα πριν από τρεις μήνες όταν και ανέλαβα. Αγαπάει την ομάδα και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα".

Κι όσο για τον Ταπούτο σημείωσε: " Δυστυχώς ο Ταπούτος έχει χτυπήσει στο άλλο πόδι".

Ο Έντιν Μπάβτσιτς δήλωσε: " Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπως και το πρώτο. Ήμασταν κοντά στο σκορ και οι δύο ομάδες. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την δουλειά που κάνανε και κάναμε το 1-1.

Πλέον θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να κερδίσουμε όπως και χρειάζεται για να φθάσουμε στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήσανε και περιμένουμε την ίδια στήριξη και στο επόμενο παιχνίδι".

Μαρκόπουλος: "Δυνατό ματς"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: " Και το δεύτερο παιχνίδι ήταν εξίσου δυνατό με το πρώτο. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα μπορούσανε να πάρουνε το παίχνίδι. Στο τέλος στις λεπτομέρειες ο Άρης υπερίσχυσε έχοντας σε καλή μέρα του Χαραλαμπίδη και Μπάβτσιτς που έξω από την γραμμή των τριών πόντων μας δημιούργησε πρόβλημα. Είχαμε τις ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ όταν ήμασταν μπροστά και πλέον θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας".

Για το φόρτωμα με τρία φάουλ του Ντόζιερ και την διατήρησή του στο παιχνίδι υποστήριξε: " Όταν έχει τρία φάουλ ένας παίκτης δεν είναι στην γραμμή επικινδυνότητας. Όταν είναι στα τέσσερα είναι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έκανε επιθετικό φάουλ και θα χρεωνότανε με τέταρτο".

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δυνατό παιχνίδι με τον τρόπο που χάσαμε. Παίξαμε αρκετά καλά. Υπήρχε μία τρελή ατμόσφαιρα. Ήταν ένα ανάλογο παιχνίδι με το προηγούμενο. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας αν και διορθωθήκαμε στα ριμπάουντ. Πλέον αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και πλέον θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα μας και να την αξιοποιήσουμε".

Σε ερώτηση για το τι στοίχισε την ήττα στον ΠΑΟΚ απάντησε: " Χάσαμε γιατί δεν επικοινωνούσαμε καλά στην άμυνα και θα πρέπει να διορθωθούμε".

Για το ότι και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι μπορούνε να κερδίσουνε εκτός έδρας στα δύο πρώτα παιχνίδια είπε: " Βοηθάει και τις δύο ομάδες ψυχολογικά. Είναι πολύ καλές και οι δύο ομάδες. Σημαίνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και απομένει να κάνει η κάθε μία ομάδα καλά την δουλειά της και να κερδίσει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ