EUROLEAGUE

Χάνουν τη χρονιά Χίκμαν και Μπέρτανς!

Χάνουν τη χρονιά Χίκμαν και Μπέρτανς!

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και η Λαμποράλ Κούτσα θα πορευτούν στο υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τους Ρίκι Χίκμαν και Ντάβις Μπέρτανς αφού αμφότεροι τραυματίστηκαν σοβαρά στις αποψινές (26/03) αναμετρήσεις του TOP-16.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ συνεχίζει να διεκδικεί μια εκ των δυο πρώτων θέσων στον ΣΤ' όμιλο του TOP-16 που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Θα το κάνει χωρίς τον Ρίκι Χίκμαν, ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου στη νίκη επί της Μάλαγα .

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε στο παρκέ της Ulker Sports Arena για 18'53" και πέτυχε 8 πόντους, πριν αποχωρήσει τραυματίας. Φέτος έχει 9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 17 αγώνες στην Euroleague.

Όσον αφορά τον Ντάβις Μπέρτανς, ο Λετονός προσπάθησε να σκοράρει μπροστά στον Τζέντιλε όμως "βρήκε" το γόνατο του αρχηγού της Αρμάνι. Ο Μπέρτανς σωριάστηκε στο παρκέ πιάνοντας το δεξί γόνατο, αποχώρησε αρχικά για τα αποδυτήρια κι εν συνεχεία διακομίστηκε στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από τα γήπεδα.

Ο 23χρονος φόργουορντ έχει φέτος 11 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ σε 22 αγώνες με τους Βάσκους, τους 18 ως βασικός. Παράλληλα η Λαμποράλ Κούτσα ανακοίνωσε πως αύριο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος της ζημιάς.

Ο τραυματισμός του Μπέρτανς

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ