ΗΠΑ

Σοβαρό τροχαίο για τον Πάτρικ Γιανγκ, έκανε οκτώ ώρες χειρουργείο

Ο Πάτρικ Γιανγκ
Ο Πάτρικ Γιανγκ EUROKINISSI SPORTS

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου αλλά διέφυγε τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην Νεμπράσκα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ντένβερ όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο διάρκειας οκτώ ωρών.

Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2015- μέχρι το 2017 έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στην διάρκεια της καριέρας του από τραυματισμούς που έβαλαν εμπόδια στον δρόμο για μία σπουδαία καριέρα στα μπασκετικά παρκέ.

Ο Γιανγκ διέφυγε τον κίνδυνο και μάλιστα έκανε ανάρτηση στο Twitter όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του αλλά και τον Θεό που όπως είπε "ήταν δίπλα του".

"Ευχαριστώ τον Θεό για την ζωή μου. Η αγάπη και η στήριξη που έλαβα από όλους ήταν τεράστια. Είμαι για την ώρα στην Νότια Ντακότα. Να προσεύχεστε για την οικογένεια μου και για εμένα. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να μείνω δυνατός κόντρα στον εχθρό και όλα είναι πιθανά με τον Θεό στο πλάι μου. Εκείνος είχε θέληση να ζήσω και θα χρησιμοποιήσω αυτό το τεστ για να εμπνεύσω κι άλλους.

Μην παίρνετε τίποτα δεδομένο. Θα σας κρατήσω ενήμερους. Είμαι ευγνώμων που η μαμά μου ήταν νοσοκόμα για 25 χρόνια και η αδελφή μου για 7. Αν έχετε την επαφή του πατέρα μου παρακαλώ κάντε του ένα τηλέφωνο ή στείλτε του ένα μήνυμα".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ