ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Ταϊβάν και αγωνία για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: Ο Γουίλι Ριντ κατέρρευσε στο ματς με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς

Σοκ στην Ταϊβάν και αγωνία για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: Ο Γουίλι Ριντ κατέρρευσε στο ματς με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το ντεμπούτο του Γουίλι Ριντ στην Ταϊβάν. Ο Αμερικανός πρώην πάικτης του Ολυμπιακού κατέρρευσε στην αναμέτρηση με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Στα 33 του χρόνια, ο Γουίλι Ριντ βγάζει πλέον το ψωμί του στην Ταϊβάν. Ο Αμερικανός σέντερ με τα 152 ματς στο NBA (Νετς, Χιτ, Κλίπερς, Πίστονς) και το πέρασμα από τον Ολυμπιακό (2019/20), έκανε την Κυριακή (28/1) το ντεμπούτο του με την ομάδα Ταϊναν ΓκόστΧοκς, ωστόσο στα μέσα της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης με τους Ταϊβάν Μπιρ Λέοπαρντς του ΝτεΜάρκους Κάζινς, κατέρρευσε στη βάση της μπασκέτας και αποχώρησε από το γήπεδο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, αν και από το video είναι μάλλον εύκολο να καταλάβει κάποιος τι συνέβη στον Αμερικανό σέντερ που ελπίζουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσει πιο σοβαρό πρόβλημα. Μέχρι τη στιγμή της κατάρρευσής του, ο Γουίλι Ριντ είχε 7 πόντους (3/5 δίποντα, 1/1 βολή) και 6 ριμπάουντ σε 13:25, ενώ ο Κάζινς έκλεισε το ματς με 30 πόντους (8/12 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/6 βολές), πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε 28:05. Δείτε τη στιγμή στο 1:23:35 του video που ακολουθεί.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ