ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Τρόμος με τον Κλέι Τόμπσον, πιθανή μεγάλη ζημιά στον αχίλλειο τένοντα

Ο Κλέι Τόμπσον, βασικός σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον, βασικός σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς AP PHOTO/TONY AVELAR

Ενάμιση χρόνο μετά από τη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και ενώ δεν αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20, ο Κλέι Τόμπσον ενδέχεται να έχει υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Η είδηση πως ο Κλέι Τόμπσον χτύπησε την Τετάρτη (18/11) σε workout στην Καλιφόρνια και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος για εξετάσεις, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σε ελάχιστα λεπτά. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο τραυματισμός του σουτέρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι μάλλον πολύ σοβαρός και εντοπίζεται στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Τόμπσον είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στους τελικούς του 2019, απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς και δεν είχε παίξει από τότε, από τον Ιούνιο της προηγούμενης χρονιάς. Προετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της σεζόν 2020/21, δεν είχε πιέσει τον εαυτό του την περασμένη σεζόν και τώρα φαίνεται πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο αχίλλειος τένοντας του δεξιού του ποδιού να τον κρατήσει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, άνθρωποι του ΝΒΑ έδειξαν μέσω των social media στενοχωρημένοι, ενώ οι πληροφορίες λένε πως στον οργανισμό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς άπαντες βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση περιμένοντας ένα μικρό θαύμα για να μη χάσουν τον βασικό τους σούτινγκ γκαρντ πριν καν ξεκινήσει μια σεζόν στην οποία ονειρεύονταν να κάνουν ξανά πρωταθλητισμό έχοντας επιλέξει τον Τζέιμς Γουάιζμαν στο νούμερο 2 του NBA Draft 2020.

Ο Τόμπσον έχει 19.5 πόντους από 55% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο, 85% στις βολές, 3.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 33.1 λεπτά συμμετοχής σε 615 αγώνες κανονικών περιόδων από το 2011 έως σήμερα, έχοντας χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2019/20.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ