ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σμιθ και Περπέρογλου σώθηκαν από θαύμα!"

"Σμιθ και Περπέρογλου σώθηκαν από θαύμα!"

Ο Θανάσης Κονίδης, γιατρός του Παναθηναϊκού, μίλησε για την κατάσταση των Σμιθ, Περπέρογλου. Συγκλονισμένος ο Αμερικανός δεν σηκωνόταν από το έδαφος για τις πρώτες βοήθειες!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΑ Σπορ ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης: "Πλέον οι δύο παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Μετά την επίθεση αποφασίσαμε να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο καθώς ήταν γεμάτοι αίματα και τα μάτια τους πονούσαν. Ετσι δεν ξέραμε μήπως είχαν μπει θραύσματα από τα σπασμένα τζάμια. Επίσης ζαλίζονταν.

Στο νοσοκομείο τους εξέτασε οφθαλμίατρος και τους έκανε καθαρισμό στα μάτια. Ακόμη τους εξέτασε και ωτορινολαρυγγολόγος καθώς είχαν κάποια θλαστικά τραύματα στην μύτη.

Η πέτρα πέρασε πολύ κοντά από τους δύο παίκτες και θεωρώ ότι σώθηκαν από θαύμα. Το σοκ ήταν τρομερό. Ειδικά για τον Σμιθ από το κεφάλι του οποίου η μία πέτρα πέρασε σε απόσταση μόλις 10 εκατοστών. Ο παίκτης ήταν τρομερά συγκλονισμένος. Να φανταστείτε είχε πέσει κάτω και δεν ήθελε να σηκωθεί για τις πρώτες βοήθειες!

Ακόμη και τώρα δείχνει χαμένος, κάθεται μόνος του και δεν μιλάει σε κανέναν. Ο Περπέρογλου αντιθέτως είναι σε καλύτερη κατάσταση. Αλλωστε ως Ελληνας είναι πιο συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Με τον Στράτο κάναμε λίγη παρέα και μιλήσαμε. Μου είπε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα γεγονότα".

Τέλος για το αν οι δύο παίκτες είναι έτοιμοι από ιατρικής πλευράς να αγωνιστούν σε περίπτωση που ο πρώτος τελικός διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, σχολίασε: "Ιατρικά δεν υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτοιμοι από ψυχολογικής πλευράς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ