ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Τίποτα δεν τελείωσε"

Σλούκας: "Τίποτα δεν τελείωσε"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας με δηλώσεις του στάθηκε στην κακή άμυνα του Ολυμπιακού που του κόστισε τη νίκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Στην κακή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και στη φάση στο τέλος του γ' δεκαλέπτου όταν η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε την τεχνική ποινή που κέρδισε, αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε, ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού:

"Ξέραμε πως θα έπρεπε πάση θυσία να κοντρολάρουμε τον ρυθμό στο ματς, αλλά αυτό δε συνέβη. Αντιμετωπίσαμε την πρώτη ομάδα του ομίλου, αλλά και την πιο φορμαρισμένη στην Ευρωλίγκα. Δεν ήταν εύκολο να την αντιμετωπίσουμε, καθώς έπαιξε αρκετά καλά.

Θεωρώ πως το μομέντουμ μας χάθηκε την στιγμή που είχαμε ανατρέψει στο σκορ και ειδικά στο σημείο με τις χαμένες βολές. Είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε στο +6, αλλά έχασε δύο σερί βολές ο Χάινς και μετά ο Σπανούλης, ενώ ακολούθως αστοχήσαμε και σε τρίποντο. Δεν τελείωσε τίποτα και ούτε χάθηκε κάτι. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεχθήκαμε 90 πόντους και είναι ένα δείγμα για την άμυνα μας στο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ